01.02.2017

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ВОЈВОДИНЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЉУБЉАНИ


Данас је у Љубљани, на Господарском расзтавишчу, свечано отворен 28. Међународни сајам туризма и пословна берза Натоур Алпе Адриа, највећи догађај за промоцију туризма у Словенији.

sajam-ljubljana-2017-9.jpg

Сајам је од прошле године специјализован за понуду зеленог и активног туризма, а у склопу програма се одржава и пословна берза Натоур.

Након што је уручена награда Јакоб – награда за туристички квалитет и изврсност пројекту ”Геопарк Караванке”, на тему ”Иновативни туристички програми за активни одмор у природном окружењу”, сајам је свечано отворио господин Здравко Почивалшек, министар за привредни развој и технологију у Влади Републике Словеније.

На сајму учествује више 330 туристичких излагача из Словеније, Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Македоније, Италије, Албаније, Аустрије, Мађарске, Чешке, Словачке, Непала, Индије, Јордана и Туниса.

Туристичка организација Војводине наступа на овом сајму, традиционално, више од 10 година, заједно са сузлагачима из војвођанских градова и општина, од којих су ове године присутне туристичке организације Вршца, Новог Бечеја, Беле Цркве, Ковина, Бачке Паланке, Жабља, Ирига и Сремских Карловаца.

Сајам је посетио и господин Павле Почуч, заменик Покрајинског секретара за привреду и туризам у Покрајинској влади.

На заједничком излагачком штанду који се налази у Мраморној дворани, посетиоци ће моћи да се упознају са гастрономском, винском, наутичком, културном, цикло и понудом кампова и плажа на водама Војводине.

Сајам је отворен, сваки дан до 19х и траје до суботе, 04.фебруара.

Текст преузет са сајта ТО Војводине - линк


sajam-ljubljana-2017-8.jpg

sajam-ljubljana-2017-4.jpg

sajam-ljubljana-2017-5.jpg

sajam-ljubljana-2017-6.jpg

sajam-ljubljana-2017-7.jpg

sajam-ljubljana-2017-10.jpg

sajam-ljubljana-2017-11.jpg