19.12.2017

УСКОРО КЛИЗАЛИШТЕ НА ''РИБАРСКОМ ТРГУ''


ЈП ''Комуналац'' и општина Ириг обрадоваће ових дана најмлађе али и све друге љубитеље клизања, постављањем клизалишта у строгом центру Ирига.


DSCN6047.JPG

Ово је први пут да се клизалиште поставља на територији наше општине и представљаће атракцију за све оне који уживају у овом  ''леденом спорту''.


- Желели смо да наши најмлађи искористе предстојећи распуст и празничне дане на један леп, занимљив и здрав начин. Нећемо организовати дочек Нове године на ком би наступао неко од музичких звезда, већ ћемо новац који би потрошили за организовање само неколико сати програма искористити за постављање клизалишта које ће најмлађима али и свима осталима недељама представљати атракцију и у коме ће уживати, каже председник општине Ириг Стеван Казимировић.


Као и увек, главни реализатор оваквих и сличних пројеката је ЈП ''Комуналац'', Ириг, које и поред својих редовних активности успева да предстојеће празнике учини грађанима наше општине лепшим и занимљивијим.


- Управо тако. Настављамо да обављамо редовне активности али и стижемо да поставимо новогодишњу расвету и по први пут клизалиште за које сам сигуран да ће бити омиљено окупљалиште најмалађих и њихових родитеља у наредним недељама. Желели смо да свима онима који су на клизање одлазили у Нови Сад или Сремску Митровицу, омогућимо да уживају у овом лепом спорту и код нас. Сигуран сам да ће интересовање бити велико а најлепша награда за уложени труд биће нам осмеси на лицима малишана и чињеница да ће многи од њих своје прве кораке на леду и у клизаљкама учинити баш на овом, нашем клизалишту, каже директор ЈП ''Комуналац'' Александар Манојловић.


Малишани ће очигледно уживати у предстојећим празницима на један нов и занимљивији начин, а надамо се и првом правом снегу који ће ову зимску чаролију учинити још лепшом


Текст и фотографије: Драган Аметовић


DSCN6043.JPG

DSCN6038.JPG