15.01.2018

''Доброта много зна и може, а говори само осмехом''


Основна школа ,,Доситеј Обрадовић“ из Ирига као и подручна одељења из Крушедола, Ривице, Шатринаца и Нерадина, а у сарадњи са Едуконс факултетом у Сремској Каменици, обезбедила је донацију и обрадовали децу без родитељског старања у Дечјем селу ,,Др Милорад Павловић“ у Сремској Каменици.


123.jpg

''Доброта много зна и може, а говори само осмехом''


У сусрет новогодишњим и божићним празницима, ученици од првог до осмог разреда прикупили су поклоне у виду средстава за личну хигијену, материјала за школу као и новчаних средстава.


Пријатељском подршком и поштовањем према деци из Дечјег села , наши ученици су се заиста потрудили да дају свој допринос највише што могу и у томе су и успели, великом количином средстава која су лепо упаковали и декорисали, а све то су оплеменили великом пажњом, поштовањем, осмехом и љубављу као и чистим срцем према својим другарима који ће се искрено обрадовати.


Овим гестом добре воље смо показали да деца која су без родитељског старања, нису заборављена, у тренутку када сва деца очекују највише пажње, а то је период новогодишњих празника. 

 
Директор школе
Др Сања Николић


34534.jpg