16.04.2018

ИРИЖАНКЕ И ВРДНИЧАНКЕ ДВОСТРУКЕ ЕКИПНЕ ПРВАКИЊЕ СРБИЈЕ У ДИЗАЊУ ТЕГОВА, РАДМИЛА ЗАГОРАЦ ИСПУНИЛА НОРМУ ЗА НАСТУП НА ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ


У недељу је у Сомбору одржано Првенство Србије у дизању тегова у појединачној и екипној конкуренцији за узраст до 15 и 17 година, као и за студенте.

 


u_17_ekipno.jpg

За КДТ ''8. Март'' из Ирига наступило је 8 такмичарки  

У конкуренцији до 15 година екипно наступиле су Драгана Марковић. Сања Њењић и Исидора Богдановић, и са освојених 310,19 бодова постале екипне првакиње Србије!

У конкуренцији до 17 година екипно наступиле су Радмила Загорац, Марија Ивковић И Тијана Живковић, и са освојених 428,55 бодова такође постале екипне првакиње Србије! 


У категорији студената наступила је Теодора Богдановић и тријумфовала у категорији до 63 кг подигавши 85 килограма. Ван конкуренције је наступила Соња Бјелић која је поправила лични рекорд који сада износи 129 килограма.


Врхунски резулат је остварила Радмила Загорац која је са подигнутих 127 килограма испунила норму за наступ на Првенству Европе које се у јулу месецу одржава у Италији.


Ово је један од највећих успеха у историји спорта наше општине и желимо Радмили пуно успеха и спортске среће на овом великом такмичењу!


u_15_ekipno.jpg

zajedni_ka_2.jpg

zajedni_ka.jpg

izbacaj_rada.jpg

trzaj_rada.jpg