04.04.2018

НАЈАВА ДОГАЂАЈА ДАН КАРИЈЕРЕ ИРИГ


Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија IGB AUTOMOTIVE расписује конкурс за пријем 200 нових радника у производном погону у Инђији. Тим поводом у сарадњи са општином Ириг у Месној заједници општине Ириг, Војводе Путника 2, 10. априла од 10 до 13х биће одржан Дан каријере на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција. 


Dani-karijere-plakati---Irig1.jpg

IGB AUTOMOTIVE једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније И.Г.Бауерхин ГмбХ из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта и електричних контролних јединица. 

Компанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Бауерхин групи. Данас, IGB AUTOMOTIVE има више од 2200 радника и производи више од 24 000.000 производа годишње, Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissanи други. 

Зашто IGB AUTOMOTIVE?

Компанија IGB AUTOMOTIVE је за девет година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући више од 2200 људи са територије општине Инђија. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице. Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду. 

Позивамо све заинтересоване да посете Дан каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији IGB. Наш стручни тим представиће Вам компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених. 

У Инђији, Сектор за интерну и екстерну комуникацију
30.03.2018. године др Ивана Пројовић


преузми PDF документ

преузми PDF документ