10.05.2018

ДАНИ ОПШТИНЕ ИРИГ У ТУЗЛИ


Туристичка организација општине Ириг наставља сарадњу са Туристичком заједницом Кантона Тузла, започету прошле године.


potpisivanje-vrdnik-1-640x300a.jpg

Након потписивања споразума о сарадњи две туристичке институције, Општина Ириг и Кантон Тузла су заједнички учествовали у изради пројекта прекограничне сарадње који је у првом кругу одлично оцењен и очекује се да буде одобрен и финансиран од стране фондова Европске уније.

На позив Туристичке заједнице Кантона Тузла као и Туристичке организације града Тузла, Општина Ириг ће у петак 11. јуна бити гост града Тузла.

''Општина Ириг ће представити своје туристичке потенцијале са акцентом на бањски и вински туризам, а многобројни излагачи из наше општине представиће своју понуду и производе. Са нама путују представници Специјалне болнице ''Термал'', представници хотела ''Premier Aqua'', као и представници бројних удружења а пре свега наши винари, активи жена и други. Сигурни смо да ћемо добром презентацијом заинтересовати грађане Босне и Херцеговине за оно што наша општина нуди у туристичком погледу и да ће се сарадња наших туристичких организација подићи на још виши ниво'' - истиче директор Туристичке организације Општине Ириг Драган Драгичевић.

Делегацију Општине Ириг предводи председник општине Стеван Казимировић са својим сарадницима, а важно је напоменути да ће нашу делегацију примити министар привреде и туризма у Влади Босне и Херцеговине.

Д. Аметовић

Фото: РТВ центар Срем