16.05.2018

"MOVE WEEK" – НЕДЕЉА ФИЗИЧКЕ АКТИВНОСТИ ЕВРОПЉАНА“ 28.05-03.06.2018. године


Асоцијација Спорт за све Србије вас позива да се и ове године прикључите глобалном пројекту ISCA (Међународне Асоцијације за спорт и културу) кампање НоwWеМове (Покренимо се) како бисмо анимирали грађане широм Србије на редовно бављење физичком активношћу ради здравља.


move-week.jpg

„MOVE WEEK – НЕДЕЉА ФИЗИЧКЕ АКТИВНОСТИ ЕВРОПЉАНА“ је пројекат ISCA -е која, уз подршку Европске Уније, реализује манифестацију од 2012. године.
Циљ је да се у циклусу до 2020. године прикључи додатних - преко 100 милиона грађана Европе који желе да се баве физичком активношћу.
Као део Европске кампање НоwWеМове, у Србији акцију организује Асоцијација Спорт за све Србије, под покровитељством Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије.
У току последње недеље месеца маја (28.05-03.06.2018.) организује се низ спортско-рекреативних догађаја који укључују промоцију различитих физичке активности.

Догађај можете пријавити као агент и пратити на посебно направљеном сајту:

http://serbia.moveweek.eu/

Уколико желите да постанете координатор MOVE WEEK-а потребно је да организујете низ манифестација које ћете такође пријавити, контролисати и доставити нам извештај о реализацији поткрепљен фотографијама и видео записима.

MOVE WEEK је отворена платформа за свакога ко жели да буде активан или има интереса у покретању људи на физичку активност. Током MOVE WEEK-а, стотине догађаја ће се одиграти симултано широм Европе. Догађаји могу да буду отвореног типа за "пробу" у локалним спортским клубовима и центрима, пешачења, фун трке, бициклистичке туре, улични спортски догађаји, школски спортски догађаји, компанијске активности, активности за оне који немају приступ спорту и рекреацији, а границе су лимитиране само вашом креативношћу! Величина догађаја варира - од малих догађаја организованих од стране локалних група, до већих догађаја у одређеним срединама и највећих градских догађаја. MOVE WEEK је у ствари забава и сазнање како све можемо да се КРЕЋЕМО. Све док догађај чини људе активним, има све услове да буде део MOVE WEEK-а.
Циљ MOVE WEEK-а је да промовише бенефите активног стила живљења и редовног бављења физичком активношћу широм целе Европе. Учествовањем у MOVE WEEK-у уједно и промовишете вашу организацију и шаљете јасну поруку широм Европе.

За све организације које се прикључе MOVE WEEK-у, Асоцијација Спорт за све Србије ће обезбедити промотивни материјал (постери и мајице), којим ће подржати манифестације а који можете преузети у канцеларији Асоцијације Спорт за све Србије, Београд, Теразије бр. 35/ИИИ спрат.

ПРИЈАВИТЕ СЕ и ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ!


ОВДЕ можете погледати како је протекла прошлогодишња манифестација MOVE WEEK 2017. године:
www.youtube.com/watch?v=WdPrmN Iyumg


За сва додатна питања можете контактирати канцеларију Асоцијације Спорт за све Србије.
Срдачан поздрав/ Best regards
Kancelarija/ Office
ASFAS / Association Sport for All Serbia
Terazije 35/III // 11103 Belgrade // PAK: 107003 // Serbia 
Tel: +381 11 32 32 986 // Fax: +381 11 32 34 809 // General secretary: +381 63 254 791
web: // http://www.sportforall serbia.org.rs



преузми PDF документ