24.09.2018

У финалу Општинског фудбалског купа Ирижани након пенала савладали Врдничане


КУП ФСС на територији општине Ириг организовали су Фудбалски савез општине Ириг и Спортски савез општине Ириг и то под патронатом - покровитељством  Општине Ириг.


football.jpg

У такмичарском програму учествовали су сви фудбалски клубови (7) са територије општине Ириг -удружени редовни чланови Фудбалског савеза општине Ириг и Спортског савеза општине Ириг.

Утакмице су биле и више него очекиваног пријатељског карактера тако да уопште није било изказаних јавних опомена (жутих и црвених картона).


У финалу је тријумфовао сениорски тим Фудбалског клуба  „СРЕМСКИ ВИТЕЗОВИ - РАДНИЧКИ“ (ИРИГ) над спортским вршњацима и пријатељима из Фудбалског клуба „РУДАР“ (Врдник) и то након извођења пенала 5:4 (регуларан ток: 0:0).

Фудбалски клуб „СВ - РАДНИЧКИ“ (ИРИГ) је био сјајан домаћин и дружење је потрајало.

Победнику и финалисти КУП такмичења ФСС у општини Ириг трофеје је уручио господин. Проф. Тихомир Стојаковић, покрајински посланик на сталном раду у Скупштини АП Војводине и наш дугогодишњи фудбалер.


Контакт:  ФУДБАЛСКИ КЛУБ „СВ - РАДНИЧКИ“ , Рибарски трг бб, 22406 ИРИГ, н/р Бобан Бабић, председник Клуба (0638822277) и Лазар Пилиповић (0658765280 и 0638765280).

 

ПРЕДСЕДНИК ФСО ИРИГ

Ненад Н. Аврамовић, с.р.