10.10.2019

Предшколци у посети просторијама локалне самоуправе 


Традиционално, у оквиру Дечије недеље предшколци из Вртића „Чаролија“ Дечије установе „Дечија радост“ у пратњи својих васпитача и директорице имају прилику да први пут обиђу просторије Општинске управе Општине Ириг и да се упознају са њеним радом. 


IMG_0248.jpeg

Тим поводом, сваке године, па и ове, председник општине и остали запослени у Општинској управи користе прилику да на што лепши начин угосте будуће ђаке прваке, али и да им ставе до знања да су увек ту за њих као грађане иришке општине. 

- Као и сваке године када је Дечија недеља ми примамо наше мале предшколце. Овом посетом и обиласком просторија локалне самоуправе желимо нашим малим суграђанима да приближимо наш рад – рекао је председник општине Ириг, Стеван Казимировић. 

 Директорица Дечије установе Јелена Видановић је објаснила да бројним активностима у току Дечије недеље, међу којима је и посета просторијама Општинске управе, желе да унапреде квалитет рада са децом, као и сарадњу са родитељима. 

Да се од деце може много тога научити, данас су се сви уверили кроз кратко излагање о дечјим правима које су нам радо уприличили наши предшколци, а један илустровани примерак уручили су као поклон и председнику Казимировићу.


IMG_0245.jpeg

IMG_0238.jpeg