22.09.2020

ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ БАЗАР У ИРИГУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ДУ "ДЕЧИЈА РАДОСТ"


Хуманитарни базар за Лану и Теодору одржан је у суботу, 19. септембра у Винској улици у Иригу.


Humanitarni_Bazar_-_fotografija.jpg

Базар је организован на иницијативу Савета родитеља и уз подршку Општине Ириг, а у циљу прикупљања новчаних средстава за лечење Лане Јовановић из Раковца и Теодоре Андрић из Ирига. Како је и најављено:

"Да добро дело може бити добар пазар,

увериће свакога у Иригу базар.

Ту ће се продавати ђаконије многе,

стога, добри народе, дижи се на ноге",

тако су и посетиоци могли да купе колаче, медењаке, играчке, књиге, слике, украсне свеће, џем, зимницу, слаткише, цвеће, воће, сир, шоље, балоне, ваучере и "још чуда триста". Показали смо да смо људи великог срца, да је хуманост вредност којом учимо нашу децу од малена и да смо заједништвом дали допринос у лечењу девојчице Лане и девојчице Теодоре. За само два сата прикупљено је 171.970,00 динара и 20е, а колектив Дечије установе је презадовољан одазивом мештана са целе територије општине Ириг. Иако је одређена цена за производе који су се нашли на штандовима, грађани су донирали према сопственим могућностима, те је и сума која је прикупљена превазишла сва наша очекивања.

"ДА НА ЛАНИ И ТЕОДОРИ

ОСМЕХ ОПЕТ БЛИСТА!"

 

Овом приликом се захваљујемо Активу жена Ириг и свим спонзорима и родитељима који су дали свој допринос у виду различитих производа који су се нашли на  штандовима!