20.03.2017

Први рођендан спортске - стонотениске школе "ХОП - ДКСКА"


У петак, 17.марта 2017.године, радно је обележен први рођендан функционисања Спортске - стонотениске школе "ХОП - ДКСКА" у Иригу, која интересно окупља и васпитно - едукативно и спортском активношћу организује предшколску и основношколску децу и младе средњешколце (четири пута недељно), као и одрасле путем часова спортске рекреације (три пута недељно од 20:30 до 22:оо сати).

2.jpg

Том приликом, Александар - Аца Казимировић, Ирижанин, члан кадетског тима Стонотениског клуба "Нови Сад" и, у складу са слободним временом, спаринг играч својим другарима из Ирига, донео је рођендански поклон: 100 најквалитетнијих "Стига" и "Батерфлај" лоптица са три звездице и "Доник" рекете ТОП 500, 600, 700 и 800 како би се унапредио стручни рад са децом и младима.

Ова школа броји око тридесет сталних и десетак повремених полазника. За стручни рад су задужени Владислав Пантелић (оперативни тренер - тренер демонстратор), Лазар Пилиповић (тренер координатор, мотиватор и аниматор) и Јована Пантелић (тренер демонстратор и спаринг играч), која је због стручног рада у Иригу прекинула активну игру у Стонотениском клубу "Војводина" (Нови Сад). Општина Ириг (путем Спортског савеза општине Ириг и у складу са Стратегијом развоја спорта у општини Ириг) је покровитељ ове школе.

Полазници и тренери су веома захвални Општини Ириг на покровитељству - патронату јер име је, у циљу промоције и популаризације спорта уопште, омогућен потпун рад и праћење стонотениских утакмица Лиге шампиона у Новом Саду као и учешће на Новогодишњем - међународном "Тибхар купу".

Уз Александра - Ацу Казимировића, који је узданица кадетског тима СТК "Нови Сад", за сениорски женски тим СТК "Нови Сад", више него успешно наступа Александра Савић, коју је изнедрила стонотениска школа Јована М. Крстића у Врднику. Александар и Александра су узор и водиља деци и омладини Стонотениске спортске школице - школе "ХОП - ДКСКА".


3.jpg

1.jpg