31.03.2017

Владимир Батез свечано отворио фудбалски стадион у Крушедолу


Прослављени одбојкашки репрезентативац и Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, свечано је данас отворио фудбалски стадион у Крушедолу.

DSCN9605.JPG

Стадион је рађен у неколико фаза, а комплетно је реновиран терен, постављени су рефлектори, заштитне мреже иза голова, ограда око терена, кућице за резервне играче и званична лица.

У последњој фази радова ископан је бунар који је био намењен за наводњавање терена, а који се по свом капацитету и квалитету воде показао као изузетно битан за снабдевање Крушедол Села и Крушедол Прњавора пијаћом водом.

''Драго ми је да смо овим пројектом решили два проблема: први је решен тако што сада имамо место где ће се деца и омладина Крушедола окупљати и бавити се спортом, а други је што смо решили животно питање снабдевања водом овог дела Општине Ириг. Поносан сам што је Покрајински секретаријат за спорт и омладину био финансијер овако доброг и значајног пројекта и истичем одличну сарадњу коју смо у последњих годину дана имали са руководством Општине Ириг'' – истакао је Владимир Батез.

Батез је домаћинима уручио вредан поклон у виду фудбалских лопти које ће користити клубу у наставку такмичења.

Окупљене грађане су поздравили и председник Општине Ириг Стеван Казимировић, извршни секретар Спортског савеза Општине Ириг Лазар Пилиповић Бели, и председник ФК ''Крушедол'' и најзаслужнији за реализацију овог пројекта Станимир Радуловић Гера.

Радове на реновирању и изградњи овог спортског објекта финансирали су Покрајински секретаријат за спорт и омладину Владе АП Војводине и Општина Ириг.

Текст и фотографије: Драган Аметовић


DSCN9611.JPG

DSCN9604.JPG

DSCN9600.JPG

DSCN9594.JPG

DSCN9560.JPG

DSCN9558.JPG

DSCN9546.JPG