info
123

 

30.05.2017

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ИЗАЗОВА, „ПОКРЕНИ СЕ - РАЗВЕДРИ СЕ“!


ПОШТОВАНА ДЕЦО, ДРАГИ РОДИТЕЉИ, БАКЕ, ДЕКЕ, РОДБИНО,ПРИЈАТЕЉИ НАШЕ СПОРТСКЕ СТОНОТЕНИСКЕ ДЕЦЕ, УВАЖЕНИ ГРАЂАНИ ОПШТИНЕ ИРИГ: У СРЕДУ, 31.МАЈА 2017.ГОДИНЕ ЈЕ МЕЂУНАРОДНИ ДАН ИЗАЗОВА А МОТО ЈЕ „ПОКРЕНИ СЕ - РАЗВЕДРИ СЕ“!

IMG_3306.JPG

МИ СПОРТСКА СТОНОТЕНИСКА ШКОЛИЦА И ШКОЛА ССО ИРИГ „ДКСКА ХОП“ ЗА ТУ, ВИШЕ НЕГО ЛЕПУ, ПРИЛИКУ, ОД 19 САТИ У САЛИ КУД „ЗМАЈ“, ЗА ДЕЦУ, МЛАДЕ И ОДРАСЛЕ, ОРГАНИЗУЈЕМО СТОНОТЕНИСКО ВЕЧЕ „ДКСКА ХОП“ КОЈИМ УЈЕДНО И ОТПОЧИЊУ „МЕЂУНАРОДНЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ 2017.ГОДИНЕ“.

НАША СПОРТСКА - СТОНОТЕНИСКА ДЕЦА И МЛАДИ ПРОТИВ РОДИТЕЉА, БАКА, ДЕКА, РОДБИНЕ, КОМШИЈА...

СВИ СТЕ ДОБРОДОШЛИ НА ПРОМОЦИЈУ ЗДРАВОГ ОДРАСТАЊА И ЗДРАВОГ ЖИВОТА, СТОНОГ ТЕНИСА И СПОРТА УОПШТЕ И ОПШТИНЕ ИРИГ У ЦЕЛИНИ И ДА ШТО МАСОВНИЈЕ УЧЕСТВУЈЕМО У МЕЂУНАРОДНОМ ДАНУ ИЗАЗОВА И СВОЈИМ ДОПРИНОСОМ „ПОБЕДИМО СВОЈЕ РИВАЛЕ“ (МАЛИ ЛОШИЊ /РХ/ И ДОХА - КВАРТ 3 /КАТАР/)!

ПОКРЕНЕМО СЕ - РАЗВЕДРИМО СЕ!"Још далеке 1757. године велики српски просветитељ Доситеј Обрадовић рекао је да је Ириг прави рај на земљи. Јован Јовановић Змај је на овом месту написао своју прву песму. Чарима Ирига није одолео ни Милош Црњански, а Борислав Михајловић-Михиз га је овековечио у својим стиховима и прози."

"Данас, Ириг је познат као престоница винског Срема. Манифестација под називом "Пударски дани" која се сваког септембра одржава у Иригу је најзначајнији туристички догађај. Сваке године окупи се велики број посетилаца који ће уз пригодан културно-забавни програм уживати у доброј капљици."

Vremenska prognoza
МЕСТА У ОПШТИНИ ИРИГ
Ириг Врдник Јазак Нерадин Ривица Мала Ремета Крушедол Прњавор Крушедол Село Велика Ремета Шатринци Добродол