27.02.2019

Презентација конкурса и јавних позива Националне службе за запошљавање у Иригу


26. фебруара 2019. у Свечаној сали Општине Ириг одржана је презентација конкурса које је Национална служба за запошљавање расписала у оквиру Националног плана запошљавања за ову годину.


IMG_7575.jpg

На овој презентацији свако од присутних предузетника могао је да добије одговор на сваку своју недоумицу у вези са прописаним мерама. Иако спадамо у ред најмањих општина, велики број иришких предузетника одазвао се на позив, а у сали се тражило место више.

 О актуелним конкурсима НСЗ-а говориле су службенице из Филијале Сремска Митровица, Мирјана Весковић и Биљана Јаковљевић, на челу са директорицом Маријаном Грабић. Такође, ту је била и Александра Мишковић испред Покрајинске службе за запошљавање, као и два члана Управног одбора Националне службе за запошљавање, Дејан Пауновић и Дејан Пантелић.

Представници Националне службе за запошљавање истакли су да су отворени за сарадњу и подсетили присутне да могу, као и до сада, да се обрате саветнику Службе у просторијама Општине Ириг, Жељку Вишекруни.

Више информација о активним конкурсима Националне службе за запошљавање можете пронаћи на: http://www.nsz.gov.rs/live/info/konkursi/konkurs-nsz?page=0.


IMG_7565.jpg

IMG_7568.jpg

IMG_7573.jpg

IMG_7576.jpg

IMG_7577.jpg