26.03.2019

Спортска опрема и реквизити за врдничку основну школу


Министарство омладине и спорта Републике Србије и Савез за школски спорт Србије поклонили су опрему и реквизите Основној школи „Милици Стојадиновић Српкиња“ из Врдника.  


IMG_8300.JPG

Промоција вредности здравог живота наших ученика и унапређења услова за бављење школским спортом се наставља. Захваљујући залагању Спортског савеза општине Ириг код поменутих институција, од опреме је добијено: два рукометна гола са конструкцијом и мрежама, две плексиглас табле високог квалитета са два зглобна коша и мрежицама, четрдесет квалитетних лопти за одбојку, кошарку, рукомет и фудбал, као и одбојкашку мрежу са сајлом.

Врдничка основна школа изнедрила је до сада велики број успешних младих спортиста, а са новом опремом та пракса ће засигурно да се настави. 

- Захвалио бих се у име ОШ „Милица Стојадиновић Српкиња“ свим овим институцијама које нас из године у годину подржавају и омогућавају нашим ученицима што боље услове за бављење спортом. Као што је и до сада био случај, залагањем и напорним радом потрудићемо се да добијена средства оправдамо – рекао је директор школе Горан Жугић.


IMG_8297.JPG