28.08.2020

Пријем првака - ОШ “Доситеј Обрадовић”


Поштовани родитељи будућих првака, обавештавамо вас да ће пријем првака бити организован 31.08. 2020. године. За родитеље чије је дете уписано у Матичну школу пријем ће бити у трпезарији школе у 9 часова, а за родитеље чије је дете уписано на терену је од 8 часова. 


dositej.jpg

На пријему првака ће на порталу школе, тј огласној табли школе бити истакнути спискови где су деца распоређена, одељење и учитељица код које су распоређени.

Молимо родитеље/законске заступнике деце, да на пријем првака дођу како родитељ тако и дете са маском, исто тако и обавештавамо да у пратњи детета буде само један родитељ, како се не би правила гужва. Молимо све родитеље будућих првака да редовно прате сајт и читају обавештења која се на истом постављају. Свим родитељима будућих ђака првака желим да се захвалим што су школи “Доситеј Обрадовић” указали поверење да у наредном периоду образују и васпитавају њихову децу. Сигурна сам да ће наши учитељи и наставници на најбољи начин оправдати указано поверење и да ћемо остварити једну успешну сарадњу пуну међусобног уважавања и разумевања.
У животу сваког родитеља полазак детета у школу представља један посебан и свечан догађај. Догађај који сваког родитеља испуњава осећајем неизмерне среће и радости.

 Желим Вам да у том догађају без обзира на дате отежане околности око пандемије уживате и да Вас испуни поносом и срећом! Поносни на Вашу а од првог септембра и нашу децу смо и сви ми запослени у ОШ” Доситеј Обрадовић”.


Школа “Доситеј Обрадовић” спаја многе генерације и време прошло са овим садашњим и оним будућим.

Добро дошли у ОШ “Доситеј Обрадовић”

 

Директор школе
др Сања Николић