16.04.2021

ДАНИ КАРИЈЕРЕ КОМПАНИЈЕ IGB - АПРИЛ 2021


Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија IGB AUTOMOTIVE расписује конкурс за пријем 100 нових радника у производном погону у Општини Инђија.


igb1a.jpg

 Тим поводом 22.04.2020. у Месној заједници Општине Ириг, Војводе Путника 2, у периоду од 10 до 13х биће одржани Дани каријере на којима ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција. Због пандемије COVID-19 (корона) вируса за све заинтересоване обавезно је ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце од 2 м.Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија IGB AUTOMOTIVE расписује конкурс за пријем 100 нових радника у производном погону у Општини Инђија. Тим поводом 22.04.2020. у Месној заједници Општине Ириг, Војводе Путника 2, у периоду од 10 до 13h биће одржани Дани каријере на којима ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција. Због пандемије COVID-19 (корона) вируса за све заинтересоване обавезно је ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце од 2 м.  

ИГБ АУТОМОТИВЕ једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније И.Г.Бауерхин ГмбХ из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта, електричних контролних јединица и вентилатора мотора. 


Компанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Бауерхин групи. Данас, IGB AUTOMOTIVE има око 2000 радника и производи више од 40 милиона производа годишње. Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan и други. 

Зашто IGB AUTOMOTIVE?

Компанија IGB AUTOMOTIVE је за четрнаест година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући око 2000 људи. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице. Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду. 
У складу са препорукама и прописаним мерама Кризног штаба Владе РС, а сходно принципима добре пословне праксе и одговорног пословања, у компанији IGB имплементиране су све неопходне мере заштите запослених и очувања њиховог здравља током трајања пандемије вируса Цовид-19.


Позивамо све заинтересоване да посете Дане каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији ИГБ. Наш стручни тим представиће Вам компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених. Подсећамо да је због пандемије Цовид-19 (корона) вируса обавезно ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце од 2 м.

 

Сектор за интерну и екстерну комуникацију                                                        
др Ивана Пројовић        


igb2.jpg


преузми PDF документ