info
123

 

01.01.2017

У ИРИГУ ЈЕ ОДРЖАН НОВОГОДИШЊИ СТОНОТЕНИСКИ „ДКСКА“ КУП ОПШТИНЕ ИРИГ


Велико финале Новогодишњег стонотениског "ДКСКА" купа Општине Ириг 2016.године одржано је у петак 30.децембра уз учешће великог броја деце и младих свих узраста као и одраслих у обе конкуренције.

39.jpg

Покровитељ - Општина Ириг, је обезбедила све да ова спортска и рекреативна манифестација успе и реализује се на најлепши начин.

Најбоље стонотенисерке у конкуренцији предшколаца су Дуња Гергељ и Јулија Алексић.

У конкуренцији 1. - 4. разред ОШ победници су Тамара Стојчевић и Лука Ристић.
У конкуренцији 5. - 6. резред ОШ победници су Теодора Стојчевић и Чеда Алексић.
У конкуренцији 7. - 8. разред ОШ победници су Наталија Вида Грбић и Ђорђе Малешевић.

у конкуренцији средњошколаца тријумфовали су Јована Пантелић и Александар Казимировић, а ''Апсолутни шампион'' је Јована Пантелић.

У конкуренцији одраслих (од 19 до 70 година) најбољи су Тамара Крањц, Мирјана Бурсаћ, Љиљана Радоњић, Марко Таглиавиа, Сава Козобарић, Владе Новаковић, Горан Жугић, Слободан Велићански и Милан Вукмановић, а ''Апсолутни шампион'' је Владе Новаковић.

Ову Новогодишњу пинг - понг приредбу посетио је и Стеван Казимировић, председник Општине Ириг, и у име Покровитеља поздравио све учеснике, изразио речи похвале за организацију, позвао све актере да у току 2017.године буде више оваквих такмичења и подвукао да је СПОРТ УЗЛАЗНА ЛИНИЈА ЖИВОТА.

Извор: Спортски савез Општине Ириг


43.jpg

32.jpg

30.jpg

12.jpg

27.jpg

21.jpg

16.jpg


"Још далеке 1757. године велики српски просветитељ Доситеј Обрадовић рекао је да је Ириг прави рај на земљи. Јован Јовановић Змај је на овом месту написао своју прву песму. Чарима Ирига није одолео ни Милош Црњански, а Борислав Михајловић-Михиз га је овековечио у својим стиховима и прози."

"Данас, Ириг је познат као престоница винског Срема. Манифестација под називом "Пударски дани" која се сваког септембра одржава у Иригу је најзначајнији туристички догађај. Сваке године окупи се велики број посетилаца који ће уз пригодан културно-забавни програм уживати у доброј капљици."

Vremenska prognoza
МЕСТА У ОПШТИНИ ИРИГ
Ириг Врдник Јазак Нерадин Ривица Мала Ремета Крушедол Прњавор Крушедол Село Велика Ремета Шатринци Добродол