28.03.2017

Савет за спорт Општинског одбора СНС Ириг испунио обећање дато фудбалским клубовима


У пролећни део сезоне фудбалски клубови ''Рудар'', ''Раднички Сремски витезови'', ''27. Октобар'', ''Војводина'', ''Цар Урош'', ''Планинац'' и ''Крушедол'' кренуће знатно појачани, али овог пута не ради се о појачањима у играчком кадру.

aca3.jpg

Наиме, у претходник неколико дана свих седам фудбалских клубова са територије наше општине добило је нове рачунаре, мониторе и штампаче, чиме ће знатно бити олакшан рад клубова у организационом и административном делу.

Новац за куповину рачунарске опреме прикупили су чланови Српске напредне странке који су покренули акцију ''Динар за спорт'', чији је циљ управо помоћ спортским клубовима и спортистима општине Ириг .

''У разговору са представницима клубова увидели смо да сви клубови имају проблем у виду недостатка функционалне техничке опреме која је неопходна код припреме сваке утакмице, израде записника, али и свих других административних послова које сваки клуб током сезоне има. Договорили смо се да новцем који су чланови странке прикупили у овој акцији купимо клубовима управо оно што је неопходно за рад и што ће им користити у наредних неколико година'' – истакао је председник Савета за спорт Српске напредне странке, Александар Манојловић.

Ова акција представља само почетак помоћи клубовима и спортистима са територије наше оптштине:

''У наредних неколико дана уручићемо и пригодан поклон за сјајну атлетичарку Ању Ковач из Врдника, која нас је обрадовала освајањем две медаље на првенству Балкана за јуниоре пре неколико недеља. Сваки спортиста и сваки клуб који осветла образ наше општине заслужује да му се на најлепши начин одужимо и ово је само почетак једне лепе праксе. Драго ми је да је иницијатива за ову акцију потекла од чланова СНС-а што говори да наши чланови знају да цене спортисте и њихове успехе. Позивам овом приликом и остале странке и појединце да помогну нашим спортистима а СНС ће сваки вид помоћи подржати и јавно похвалити'' – истиче Александар Манојловић.


aca2.jpg

aca1.jpg

aca4.jpg

aca5.jpg