15.04.2017

Писмо пчеларима са подручја општине ИРИГ


Друштво пчелара „Ириг“ из Ирига предузима низ активности везано за пчеларство на подручју општине Ириг, међу којима је и успостављање конктаката са свим пчеларима иришког подручја ...

pcelari.jpg

Друштво пчелара „Ириг“- Ириг
Тел. 064/ 353 42 44; 062/883 7777

Писмо пчеларима са подручја општине ИРИГ

Поштоване колеге пчелари,

Друштво пчелара „Ириг“ из Ирига предузима низ активности везано за пчеларство на подручју општине Ириг, међу којима је и успостављање конктаката са свим пчеларима иришког подручја. Министарство пољопривреде и локална самоуправа предузимају низ мера за унапређење пчеларства, међу које спадају и субвенције. Да би све ишло у корист пчелара и пчеларства потребно је да се добро организујемо. Друштво пчелара „Ириг“ узело је као задатак да оствари контакт са свим индивидуалним пчеларима са подручја општине Ири, да их упозна са плановима Друштва и да заједнички организовано кренемо у развој и унапређење пчеларства на подручју Ирига, јер за то имамо изванредно повољне природне услове. За све заједничке и удружене активности имамо подршку локалне самоуправе Ириг, Пчеларске организације Војводине, Савеза пчеларских организација Србије и на крају Министарства пољопривреде Србије. На нама пчеларима је да искористимо све повољности које нам се пружају. Заједнички можемо много и лакше, а појединачно мање и теже.

Ово писмо схватите као жељу Друштва пчелара „Ириг“ да са вама успостави контакт и да вас упознамо са активностима Друштва. Молимо Вас да о овом обавестите и друге пчеларе ваше колеге и познанике, чије адресе нисмо успели сазнати. Контакт телефони су: Никола Бошковић, председник Друштва, 064/353 42 44; Лазар Лазић, заменик председника, 062/883 7777.

С поштовањем
Никола Бошковић,
председник Друштва пчелара „Ириг“

Ириг, 28. март 2017. године